Telekom Veszprém

A vendégek szerezték meg az összecsapás első találatát. 3-2Sőt Nilsson vezetésével 4-0-s sorozatot produkáltak a bakonyiak 11.


Telekom Veszprem X Cyeb Budakalasz K H Ferfi Kezilabda Liga 2018 Mens Tshirts Mens Tops Mens Graphic Tshirt

Ezen a férfi kupadöntőn volt a legnagyobb különbség a csapatok között.

. A Telekom Veszprém megvédte címét a férfi kézilabda Magyar Kupában mivel a vasárnapi győri dőntőben 42-19-re legyőzte a Fejér-BÁL. Egészen az ötödik percig fej fej mellett haladtak a felek ám ezt követően elkezdte építeni előnyét a magabiztosan kézilabdázó Telekom Veszprém 5. Magyarország legsikeresebb kézilabda egyesülete.

Az eddigi rekordot is a Telekom Veszprém tartotta amely 2011-ben 37-19-re nyert a PLER KC ellen. A Telekom Veszprém KC 26-szoros magyar bajnok 28-szoros magyarkupa-győztes 2-szeres EHF-kupagyőztesek Európa-kupája győztes és 4-szeres EHF Bajnokok Ligája döntős veszprémi férfi kézilabdacsapat. A bakonyiak honlapján szerdán megjelent hírben emlékeztetnek arra hogy a játékos 2016-ban a Celjétől igazolt a veszprémiekhez akikkel két magyar bajnoki címet.

Jövő nyártól a SG Flensburg-Handewitt kézilabdázója lesz Blaz Blagotinsek a Telekom Veszprém szlovén beállója. Veszprém elleni összecsapást a sorozat történetének első veszprémi fináléját. Úgy kezdte a Magyar Kupa-döntőt a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata mintha a Pick Szeged ellen játszana ami csak annyit jelentett hogy nagyon is komolyan vette a papíron jóval gyengébb játékerőt képviselő Fejér-BÁL.

Giro dItalia képeken a balatonfüredi sprint Gizella Napok 2022 Telekom VeszprémBudakalász 34-28 16-11 Balaton Bútor FC Veszprém Újpest 6-0 Practical VLS Andráshida 6-0 Elballagtak a Vetési Albert Gimnáziumban VEN Gála 2022 Bevonulás a 29.


A B Kozep Es A Csapat Egymasra Talalt Handball


Forum Veszpremhandball Hu Forum Megtekintese A Telekom Veszprem Csapatanak Foruma Math Math Equations


15th October Veszprem Kiel 21 19 Poster Movie Posters Art


Az Osero Handball Sports Sports Jersey


Aron Palmarsson Incoming Call Screenshot Baseball Cards Cards


Csurgoi Kk Telekom Veszprem Liga Ferfi Kezilabda 2021 Handball


Veszprem 2014 2015 Handball Papst Flensburg


Telekom Veszprem 2016 2017 Movie Posters Movies Poster


Telekom Veszprem Peter Wright Handball Beautiful Women


Pin On Mol Pick Szeged Telekom Veszprem Men Hungarian Cup Final 15 4 2018 Full Match


Telekom Veszprem X Mol Pick Szeged 2018 Full Match Full Match Szeged Match


Veszprem Handball Fan Club On Instagram Veszprem Handball Kezilabda Sport Instahandball Team Seha Sehaliga Ehfcl Veluxe Handball Sports Fan


Arpad Sterbik Saves Telekom Veszprem X Montpellier Champions League Champions League League Champion


Telekom Veszprem V Paris Saint Germain Handball Velux Ehf Final4 Semi Final Photos And Premium High Res Pictures Handball Paris Saint Germain Semi Final


Pin On Handball


Pin By Keresztes Anna On Telekom Veszprem Sumo Wrestling Wrestling Basketball Court


Pin On Handball


Az Osero Handball Sports Sports Jersey


A Telekom Veszprem Vezetoedzoje Nem Volt Felvillanyozva A Bajnokok Ligaja Sorsolas Utan Sports Jersey Sports Baseball Cards

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel